Provatures de snippets amb Org2Blog

Primer títol

Provatura. He afegit, amb un Snippet, unes metainformacions a l’encapçalament de l’article per veure si Org2Blog les gestiona bé.

Diria que el snippet no ha acabat de funcionar del tot, potser calia reiniciar Emacs abans.

Ara el pujaré com a esborrany i miraré quin resultat ha donat.

La descripció és un paràgraf destacat que apareix immediatment sota el títol de l’article; per això és lògica la posició que tenia en l’article d’on m’he inspirat: corregiré aquest detall en el snippet.

Segon títol

Havia desat aquest articla en el disc dur, tancat l’Emacs, tornat a obrir. M’hi he registrat en el blog, estic editant i ara provaré a actualitzar aquest mateix fitxer: a veure si l’actualiza o si en crea un de nou.

Tercer títol

Org2Blog s’ha comportat com jo esperava i ha actualizat aquest article. Ara, ni que sigui manualment, puc desar al disc dur les versions en Org-mode dels artícles que escric, obrir-los amb Emacs i reeditar-los si cal.

Tasques pendents

Mirar com va la gestió d’imatges: un directori per a desar-les en local, enllaçar-les dins de l’article, pujar-les automàticament al blog en pujar-hi l’article…

Ja veurem.

Deixa un comentari

Cookies? Galetes? Bunyols! Aquest blog utilitza bunyols per... bé, us mentiria si us digués que sé per a què punyetes utilitza bunyols aquest blog; a més, els bunyols els posa Wordpress, no jo, que no els vist mai. Però, com que la llei mana que us n'avise, avisats quedeu.
Accepte els bunyols
No vull bunyols, que engreixen!