Publicar des d’Emacs amb Org2Blog

Publicar amb Emacs i Org2Blog

Primer intent

Estic provant, ara, amb Org2Blog. En intentar escriure el primer esborrany de post, m’ha aparegut un error (alguna cosa amb void-function i amb fci-mode) que no sé interpretar de moment.

Aquest és un intent.

Segon intent

Doncs, no sé de què va aquell error, però amb UI j Save Post Draft, ha enviat el que havia escrit com un esborrany, ha afegit els camps BLOG, POSTID i DATE, però no ha agafat el contingut de l’encapçalament de primer nivell com a títol. Vaig a intentar crear manualment un camp TITLE i donar-li un títol; després, intentaré tornar a enviar-lo com a esborrany i miraré els resultats.

Sóc optimista…

Tercer intent

La cosa pinta bé. Ha reconegut el camp TITLE i ara només em falta trobar com dir-li en quina categoria cal encabir aquest article. Els formats de negreta i de codi en línia han funcionat bé, així com la divisió dels paràgrafs.

La interfície que ofereix M-x org2blog-user-interface és tremendament clara i útil, completa però senzilla.

Quart intent

Doncs, sí, amb CATEGORY he pogut indicar-li que havia de publicar aquest article sota la categoria «emacs»; com que aquesta no existia encara al meu blog (heretgia! PENITENCIAGITE!), Org2Blog m’ha preguntat molt amablement i si la volia crear.

Açò pinta molt bé.

Ara, afegist la categoria «org2blog» en la mateixa línia que «emacs», separada per una coma: a veure si és així com s’afegeixen diferents categories.

De pas, prove a fer el mateix amb TAB.

Cinquè intent

De moment, no em surt a indicar a Org2Blog que aquest article hauria d’anar a una subcategoria org2blog, dins de la categoria emacs.

A veure: des la interfície de WordPress, he posat la categoria org2blog dins de la categoria emacs; en aquest article, he indicat que ha d’anar a la categoria org2blog.

He canviat TAG a TAGS, a veure si ara…

Deixa un comentari

Cookies? Galetes? Bunyols! Aquest blog utilitza bunyols per... bé, us mentiria si us digués que sé per a què punyetes utilitza bunyols aquest blog; a més, els bunyols els posa Wordpress, no jo, que no els vist mai. Però, com que la llei mana que us n'avise, avisats quedeu.
Accepte els bunyols
No vull bunyols, que engreixen!