Ara sí, he creat les metadades amb YASnippet

Primer títol

En aquesta ocasió, el snippet que havia preparat ha creat les metadades CATEGORY, TAGS, TITLE i DESCRIPTION a l’inici d’un article en blanc. Ara invocaré la interfície d’usuari i pujaré l’article com a esborrany per tal de comprovar-ne els resultats (Org2Blog incorpora en aquest moment tres metadades i no sé si es combinaran bé a les que ha creat el snippet).

A veure…

Segon títol

Doncs, a primera vista, Org2Blog ha posta les metadades BLOG i POSTID a l’inici del tot, per davant de les que havia creades el snippet, de manera que sembla que ha anat bé.

A veure com ha quedat l’esborrany. Abans, però, el desaré al disc (aprofitant que ja tinc el valor de POSTID).

Tercer títol

Tot ha funcionat ferpecte. Au, demà més…

Deixa un comentari

Cookies? Galetes? Bunyols! Aquest blog utilitza bunyols per... bé, us mentiria si us digués que sé per a què punyetes utilitza bunyols aquest blog; a més, els bunyols els posa Wordpress, no jo, que no els vist mai. Però, com que la llei mana que us n'avise, avisats quedeu.
Accepte els bunyols
No vull bunyols, que engreixen!